Fjernvarmeinstallation og fjernvarme eftersyn i Odense og omegn

Fjernvarme i Odense og omegn

Der findes mange måder at varme huset op på. Blandt de mere traditionelle metoder er blandt andet centralvarme, fjernvarme og ventilationsanlæg, men i disse år vinder flere miljøvenlige alternativer frem. Det gælder for eksempel solceller.

Hos Laust VVS & Blik kan vi klare det hele. Vi er i stand til at installere og reparere alle typer af anlæg – herunder blandt andet også installation af fjernvarme i:

  • parcelhuse
  • ejendomskomplekser
  • fabriksbygninger

Ligeledes har vi også mulighed for at installere flere former for vandbesparelsessystemer til dem, der gerne vil passe godt på vores miljø.

Uanset anlægget kan du være sikker på, at vi vil kunne klare det intelligent og effektivt, sådan at du ikke behøver skænke dit varmeanlæg en tanke de næste mange år. Det gælder, uanset om der er tale om centralvarme eller en fjernvarmeinstallation. Og er der noget galt, står vi naturligvis også gerne til rådighed med hensyn til eftersyn og service af dit fjernvarmeanlæg.

Vi udfører enhver opgave inden for fjernvarmeinstallation og service

Laust VVS & Blik er et blikkenslager og VVS-firma, der udfører mange forskellige former for opgaver for forskellige kunder. Hvad end det drejer sig om fjernvarmeinstallation eller fjernvarme eftersyn, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig med din opgave.

Udover at opsætte, syne og reparere fjernvarmeanlæg og andre varmesystemer udfører vi også mange forskellige former for blikkenslager og VVS-opgaver som for eksempel:

  • opsætning af tagrender
  • tætning af rør
  • renoveringer af hele badeværelser og meget mere

Vi udfører vores arbejde for både private kunder og virksomheder, der skal bruge en kompetent blikkenslager eller VVS-installatør.

Problemer med fjernvarmen i Odense og omegn – Lad os udføre arbejdet

Fælles for alle vores opgaver er, herunder også fjernvarme, at vi gør alt i vores magt for at udføre dem i så høj kvalitet som overhovedet muligt.

Det betyder blandt andet, at vi ikke går fra vores arbejde med fjernvarme, før vi selv er tilfredse med det, ligesom vi er omhyggelige med hver detalje, sådan at resultatet ikke kun bliver flot, men også holder i længden. Det gør vi for at sikre optimal kundetilfredshed, hvorfor vi også udøver vores gode service.

Når vi installerer fjernvarme og foretager eftersyn, overholder vi alle aftaler og kommer til tiden, ligesom vi søger at overholde alle deadlines og tidsfrister. Kun på den måde opnår vi mange tilfredse kunder, og først der kan vi selv være hundrede procent tilfredse.

Hvad koster fjernvarmeinstallation?

Prisen for fjernvarmeinstallation afhænger ofte af opgavens omfang, samt hvor fjernvarmeanlægget skal installeres. Prisen er derfor også forskellig fra kunde til kunde, hvorfor du til enhver tid er velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende tilbud på netop din fjernvarmeinstallation, eller hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med fjernvarmeinstallation eller fjernvarme eftersyn i Odense, Bellinge eller Næsby. Kontakt os allerede i dag på 20 47 65 48 eller på laust.vvs@dsa-net.dk.

Bliv ringet op!