Professionel ejendomsservice i Odense og omegn

Med en professionel ejendomsservice-aftale fra Laust VVS & Blik er jeres ejendom i de bedste hænder. Vi har stor erfaring med ejendomsservice i Odense og omegn, hvor vi sørger for vedligeholdelse og reparation af ejendommen.

Er du på udkig efter pålidelig og professionel ejendomsservice? Vores dedikerede team står klar til at levere skræddersyede løsninger, der matcher dine behov.

Ejendomsservice – til Jeres tilfredshed

Vi håndterer både store og små opgaver i forbindelse med ejendomsservice. Fra utætte vandhaner til stoppede afløb og køkkenvaske, der ikke fungerer.

Vi klarer også akutskader, hvor vi rykker hurtigt ud, så beboerne hurtigst muligt kan vende tilbage til den formale dagligdag.

Det vigtigste for os er, at vores kunder altid er tilfredse. Derfor har vi fokus på grundighed i vores ejendomsservice, uanset hvilken opgave, der er tale om.​ ​Vi arbejder med hænder og sjæl og udfører alle opgaver, som var det hjemme hos os selv, vi var i gang.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og pålidelighed i alt, hvad vi gør. Med vores ejendomsservice kan du være sikker på konsekvent høj standard og rettidig udførelse af opgaver.

Ejendomsservice i Odense og omegn efter behov

​Vi tilbyder en fast aftale, hvor vi kommer efter behov. På den måde er I altid sikre på, at ejendommen er i den bedste stand. Vi sørger for, at små skader ikke udvikler sig til større problemer.

Så uanset om det er mindre dagligdagsopgaver, utætte rør, løbende toiletter mv. eller større opgaver og renoveringer står vi klar med vores profesionelle og erfarne teams af medarbejdere til at løse opgaven til jeres tilfredshed

Kontakt os i dag på telefon 20 47 65 48 eller e-mail laust.vvs@dsa-net.dk hvis du har yderligere spørgsmål til vores ejendomsservice.

Bliv ringet op!