​Nyt badeværelse i Odense og omegn?

​Er det ved at være tid til et nyt badeværelse? Alting bliver slidt med tiden, og det gælder især badeværelser, der er særligt udsat på grund af dagligt brug og fugten. Det er altså ikke unormalt, at et eller andet går i stykker på dit badeværelse fra tid til anden.

Det kunne for eksempel være utætte rør eller et blandingsbatteri, der skal skiftes. Det kan også være, at hele dit badeværelse er begyndt at se lidt træt ud og derfor godt kunne trænge til en kærlig hånd. Uanset opgaven står Laust VVS & Blik klar til at give dig et nyt badeværelse i højeste kvalitet.

Vi laver et nyt badeværelse for dig i Odense og omegn

Laust VVS & Blik er et blikkenslager- og VVS-firma med mange års erfaring inden for området. Vi har gennem vores tid i VVS-branchen udført mange opgaver med renovering af badeværelse, store som små opgaver.

Uanset hvad du skal have lavet, står vi klar til at være din pålidelige byggepartner hele vejen igennem med et nyt badeværelse. Vores mission er at gøre processen så nem for dig som mulig.

Netop derfor står vi også gerne for totalentreprisen på dit badeværelse, hvilket betyder, at vi sørger for kontakten til vores samarbejdspartnere. Du behøver kun at have kontakt til os.

På den måde slipper du for at skulle bruge tid på at holde styr på tømreren, maleren, mureren og elektrikeren på samme tid. Vi har altid kunden i fokus i vores arbejde med nyt badeværelse. Det betyder også, at vi gør vores allerbedste for at gøre din drøm til virkelighed. Hvis du har en specifik idé, gør vi alt, hvad vi kan for at realisere den.

Du er altså et skridt tættere på, at få det badeværelse, som du går og drømmer om, hvis du vælger os til at hjælpe dig.

Et lækkert, nyt badeværelse er ikke kun noget, som du vil kunne sætte pris på hver dag fremover, men også noget, som hæver husets salgspris gevaldigt.

Vi renoverer dit badeværelse i samhør med dig

Vi laver altid vores arbejde i samhør med vores kunder. Det betyder, at vi er i tæt dialog med dig gennem hele processen med dit nye badeværelse, så du ved, hvad vi laver. På den måde tror vi på, at vi nemmere kommer frem til den optimale løsning og det bedst mulige resultat.

At vi har dig i fokus betyder også, at du altid er velkommen til at stille spørgsmål, ligesom vi gerne vejleder dig undervejs.

Er du interesseret i, at lade os lave nyt badeværelse for dig, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 47 65 48 eller e-mail: laust.vvs@dsa-net.dk​ for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og få et tilbud på et nyt badeværelse i Odense og omegn.

Bliv ringet op!