Din blikkenslager i Odense – Laust VVS

Hos Laust VVS & Blik – din blikkenslager i Odense – finder du en VVS- og blikkenslagervirksomhed, der udfører en bred vifte af blikarbejde.

Blandt de opgaver, vi udfører, er:

  • inddækninger af kviste
  • udskiftning af tagrender
  • kobberinddækning og meget andet

Uanset hvilken type blikarbejde du har brug for en blikkenslager til, kommer vi ud og hjælper. Som blikkenslager er der ikke nogen opgaver, der er for store eller små til os, ligesom vi udfører blikarbejde for både erhvervs- og privat kunder i både Odense, Næsby og Bellinge.

Fælles for alle vores opgaver som blikkenslager er den store målrettethed, vi udfører opgaven med, samt den høje kvalitet, vi sigter efter.

Få en erfaren blikkenslager til at udføre dit blikarbejde

Hos Laust VVS & Blik har vi gennem tiden udført mange forskellige slags opgaver som blikkenslager på det meste af Fyn, og derfor mener vi også, vi har redskaberne til at klare din opgave.

Vi har udført både simpelt og mere kompliceret blikarbejde for private og erhverv, som manglede en kompetent VVS-installatør og blikkenslager til at klare deres opgave. Vi har en række af målsætninger, vi arbejder ud fra, uanset hvad opgaven byder på. Det er din garanti for kvalitet og ikke mindst godt håndværk, når du vælger os som din blikkenslager.

Vi ønsker at opnå fuld kundetilfredshed, og det føler vi kun, at vi kan opnå ved at udføre blikarbejde af så høj kvalitet som muligt, samtidig med at vi udøver en god service.

Den gode kvalitet betyder, at vi er omhyggelige med alt blikarbejde, vores blikkenslager udfører, ligesom vi ikke går fra et stykke arbejde, som vi ikke er tilfredse med. Den gode service består i, at vi som din blikkenslager altid sørger for at komme til tiden og overholde vores aftaler.

Kontakt vores blikkenslager allerede i dag

Hvis du har brug for en kompetent og erfaren blikkenslager i Odense eller omegn til at udføre blikarbejde, står vi altså klar til at hjælpe.

Vi udfører alt vores arbejde med kunden i fokus, hvilket betyder, at vi altid tager hensyn til de behov og ønsker, du som kunde må have, og det du kan forvente af godt håndværk.

Derudover vejleder og rådgiver vi også gerne, når og hvis der er brug for det. Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, og hvordan vi som specialister kan hjælpe dig, skal du være meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon 20 47 65 48 eller skrive til os på vores e-mail laust.vvs@dsa-net.dk.

Bliv ringet op!