Fjernvarme - Installering og eftersyn

Der findes mange måder at varme huset op på. Blandt de mere traditionelle metoder findes blandt andet centralvarme, fjernvarme og ventilationsanlæg, men i disse år vinder flere miljøvenlige alternativer frem. Det gælder for eksempel solceller.

Hos Laust VVS & Blik kan vi klare det hele. Vi er i stand til at installere og reparere alle anlæg, så som fjernvarme i:

  • parcelhuse
  • ejendomskomplekser
  • fabriksbygninger

Ligeledes har vi også mulighed for at installere flere former for vandbesparelsessystemer til dem, der gerne vil passe godt på vores miljø.

Uanset anlægget kan du være sikker på, at vi vil kunne klare det intelligent og effektivt, sådan at du ikke behøver skænke dit varmeanlæg en tanke de næste mange år. Og er der noget galt, står vi naturligvis også gerne til rådighed med hensyn til at syne og reparere anlæggene herunder fjernvarme.

Vi udfører enhver opgave med fjernvarme

Laust VVS & Blik er et blikkenslager og VVS-firma, der udfører mange forskellige former for opgaver for forskellige kunder.

Udover at opsætte, syne og reparere på fjernvarme og andre varmesystemer, udfører vi også mange forskellige former for blikkenslager og VVS-opgaver som for eksempel:

Vi udfører vores arbejde for både private kunder og virksomheder, der skal bruge en kompetent blikkenslager eller VVS-installatør. 

Problemer med fjernvarmen - Lad os udføre arbejdet

Fælles for alle vores opgaver er, herunder også fjernvarme, at vi gør alt i vores magt for at udføre dem i så høj kvalitet som overhovedet muligt.

Det betyder blandt andet, at vi ikke går fra vores arbejde med fjernvarme, før vi selv er tilfredse med det, ligesom vi er omhyggelige med hver detalje, sådan at resultatet ikke kun bliver flot, men også holder i længden. Det gør vi for at sikre optimal kundetilfredshed, hvorfor vi også udøver vores gode service. 

Når vi installerer fjernvarme og foretager eftersyn, overholder vi alle aftaler og kommer til tiden, ligesom vi søger at overholde alle deadlines og tidsfrister. Kun på den måde opnår vi mange tilfredse kunder, og først der kan vi selv være hundrede procent tilfredse.

Kom i gang med fjernvarme i dag

Står du derfor og skal have installeret fjernvarme eller mangler du en erfaren VVS-installatør eller blikkenslager til en anden opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi tager imod alle opgaver, store som små og fra alle slags kunder. Du kan med fordel kontakte os direkte på telefon 20 47 65 48, så vi kan fortælle dig mere om dine muligheder og om hvad vi kan tilbyde netop dig inden for blandt andet fjernvarme.

Bliv ringet op​!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Laust VVS & Blik v/ Torben Laust Jensen

Rosenvænget 25

5250 Odense SV

Tlf.: 20 47 65 48

E-mail: laust.vvs@dsa-net.dk 

CVR: 16514233

Laust VVS & Blik v/ Torben Laust Jensen
Rosenvænget 25
5250 Odense SV

​Vi er medlem af Tekniq Garanti