​Vi tilbyder professionel ejendomsservice

​Med en aftale fra Laust VVS & Blik er jeres ejendom i de bedste hænder. Vi har stor erfaring med ejendomsservice i Odense og omegn, hvor vi sørger for vedligeholdelse og reparation af ejendommen.

Jeres tilfredshed

Vi håndterer både store og små opgaver i forbindelse med ejendomsservice. Fra utætte vandhaner til stoppede afløb og køkkenvaske, der ikke fungerer.

Vi klarer også akutskader, hvor vi rykker hurtigt ud, så beboerne hurtigst muligt kan vende tilbage til den formale dagligdag.

Det vigtigste for os er, at vores kunder altid er tilfredse. Derfor har vi fokus på grundighed i vores ejendomsservice, uanset hvilken opgave, der er tale om.​ ​Vi arbejder med hænder og sjæl og udfører alle opgaver, som var det hjemme hos os selv, vi var i gang.

Ejendomsservice efter behov

​Vi tilbyder en fast aftale, hvor vi kommer efter behov. På den måde er I altid sikre på, at ejendommen er i den bedste stand. Vi sørger for, at små skader ikke udvikler sig til større problemer.

Kontakt os i dag på telefon 20 47 65 48 eller e-mail laust.vvs@dsa-net.dk hvis du har yderligere spørgsmål til vores ejendomsservice.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op​!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Laust VVS & Blik v/ Torben Laust Jensen

Rosenvænget 25

5250 Odense SV

Tlf.: 20 47 65 48

E-mail: laust.vvs@dsa-net.dk 

CVR: 16514233

Laust VVS & Blik v/ Torben Laust Jensen
Rosenvænget 25
5250 Odense SV

​Vi er medlem af Tekniq Garanti